Tarieven

Advies en Tarieven

Een interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen. Welke onderdelen er in jouw advies zitten ligt aan jouw wensen en eisen. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten. De prijzen zijn incl. 21% BTW en gelden voor een ruimte van max. vijftig vierkante meter, bijvoorbeeld begane grond (woonkamer en keuken).

RECEPT 1 | BASISRECEPT

Indelingsadvies

 

Dit is een een goede basis voor je interieur. Je vindt het leuk om zelf de details verder in te vullen maar je twijfelt of de afmetingen van meubilair kloppen en passen in je ruimte.

  • Kennismakingsgesprek
  • Een aantal indelingsvarianten
  • Tussengesprek
  • Definitieve plattegrond

Investering € 395,-

RECEPT 2 | KERS OP DE TAART

Totale Herinrichting incl. 3D interieurontwerp

 

Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht. Je bent verhuisd. Je wilt iets aanpassen in je huis en hebt mooie wensen. Kortom je bent toe aan een nieuwe look & feel van je huis. Helaas, je ziet door de bomen het bos niet meer. Zoveel keuze, druk door deadlines en je loopt tegen een hoop stress aan.

Hoe pak je dat aan? In dit recept worden alle elementen van een interieurontwerp meegenomen: sfeer bepalen, de perfecte indeling, een kleurplan dat bij jou past, concreet advies voor materialen, raambekleding en vloerafwerking, een meubelplan inclusief selectie verlichting en een productoverzicht zodat je goed voorbereid kunt gaan shoppen.


Investering € 1795,-

RECEPT 3 | GRAND DESSERT

Totale Herinrichting incl. 3D interieurontwerp en coördinatie

Met dit recept word je totaal ontzorgd. Dit recept is ideaal wanneer je door de drukte van je werk, huishouding en andere zaken, je soms geen tijd meer hebt om dit te regelen. Ik help je graag. Ik kan in overleg met jou dit uit handen nemen.

Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld weet ik hoe de zaken gedaan moeten worden. De bestellingen, leveringen, contact met leverancier. You name it. Je kunt dus blijven focussen op de leuke dingen.

Investering va. € 2595