Tarieven

Advies en Tarieven

Een interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen. Welke onderdelen er in jouw advies zitten, ligt aan jouw wensen en eisen. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten. De prijzen gelden voor een ruimte van max. vijftig vierkante meter bijvoorbeeld begane grond (woonkamer en keuken). De genoemde prijs is inclusief BTW. Mag je toch andere wensen hebben en of twijfelt, neem gerust contact op.

Recept 1 BASISRECEPT

Indelingsadvies

Dit is een een goede basis in je interieur. Je vindt het leuk om zelf de details verder in te vullen maar je twijfelt of de afmetingen van meubilair kloppen en past in je ruimte.

  • Kennismakingsgesprek
  • Een aantal indelingsvarianten
  • Tussengesprek
  • Definitieve plattegrond

Investering € 395,-

Recept 2 KERS OP DE TAART

Totale Herinrichting incl. 3D interieurontwerp

Je hebt een nieuwbouwhuis gekocht. Je bent verhuisd. Je wilt iets aanpassen in je huis en hebt mooie wensen. Kortom je bent toe aan een nieuwe look & feel van je huis. Helaas, je ziet het bos door de bomen niet meer. Zoveel keuze, druk door deadline en loop je in destress.


Hoe pak je die aan? In dit recept worden alle elementen van een interieurontwerp meegenomen: sfeer bepalen, de perfecte indeling, een kleurplan dat bij jou past, concreet advies voor materialen, raambekleding en vloerafwerking, een meubelplan inclusief selectie verlichting en een productoverzicht zodat je alles kunt gaan shoppen.


Investering € 1795,-

Recept 3 DON’T WORRY DARLING

Totale Herinrichting incl. 3D interieurontwerp en coördinatie

 

Met dit recept word je totaal ontzorgd. Dit recept is ideaal wanneer je door de drukte van je werk, huishouding en andere zaken dat je soms geen tijd hebt om dit te regelen. Ik help je graag. Ik kan in overleg met je dit vanuit je handen nemen.

Door mijn jaren ervaring in de bouwwereld weet ik hoe de zaken gedaan moeten worden. De bestellingen, leveringen, contact met leverancier. You name it. Je kunt dus focussen op je leuke dingen.

Investering va. € 2595

Elk interieur heeft een eigen verhaal