Over Mij

Over Interieur Recepten

Hallo, ik ben Evi en ik ben interieurarchitect. Indonesisch van oorsprong, moeder van twee kinderen en een echte architectuur- en interieurdesignfanaat. Ik houd van vormgeven, ontwerpen en stylen. Je kunt mij zien als iemand die jou helpt met het maken van keuzes. Met mijn creatieve ideeën en begeleiding wordt jouw nieuwe interieur werkelijkheid.

Met de opleiding Architectuur Bouwkunde aan de TU Delft en Interieurstyling aan de Interieur Academie te Rotterdam als achtergrond heb ik voldoende kennis en ervaring ~ interieur, architectuur en beleving ~ opgedaan om interieuradviezen aan zowel particulieren als zakelijke klanten te kunnen geven.  

Elk Interieur heeft een eigen verhaal

Mijn Design Overtuiging

Een persoonlijk verhaal over jou en je dierbaren. Ik kan je helpen om eenheid en sfeer in je interieur te krijgen. Als interieurarchitect ga ik voor een zo mooi mogelijk resultaat, maar zal nooit de functionele kant vergeten. Dit is de basis voor de verdere uitwerking van mijn interieuradvies. Het gaat er uiteindelijk om dat het interieur een reflectie is van jouw persoonlijkheid en je leefstijl. Hoe en wie je bent, maar vooral dat het interieur je een heerlijk warm gevoel geeft tijdens het wonen.

Ik zoek graag samen met jou naar de beste oplossing voor jouw interieur.

Laat me weten wat ik voor je kan betekenen. 

Ontwerpen die aansluiten op de wensen van de gebruikers zijn voor mij erg belangrijk. Ik geniet van het creatieve proces en de zoektocht naar het antwoord op de vraag die je als gebruiker stelt. Ik ben kritisch en perfectionistisch in mijn vormgeving en ik houd van een tikkeltje lef. Het creatief zijn combineer ik met het persoonlijke en het eigenwijze. Ik zoek naar de balans in de juiste toepassing van kleur, vorm, materialen en (dag)licht. Ik beeld mijzelf tijdens het project dan ook voortdurend in, hoe het ontwerp gebruikt zal worden en hoe de sfeer zal zijn.

Liefde voor kleur, materialen en texturen werken door in mijn interieurs en leiden tot onverwachte mooie combinaties. Mijn ontwerpen kenmerken zich door een eigentijdse, elegante en frisse uitstraling. Met het verrassende effect dat deze aansluit aan de wensen en past bij de identiteit van JOU. 

nieuw project | door interieurrecepten

Bekijk onze projecten