Werkwijze

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Door jouw huis (locatie) te bezoeken, bekijk ik hoe je je huis gebruikt, hoe je beweegt en hoe de ruimtes in huis worden gebruikt. Is het een plek om te ontspannen na een lange werkdag? Een plek waar je ongestoord je favoriete muziek luistert, terwijl je geliefde in de keuken lekker aan het kokkerellen is? Een plek waar je samen met je dierbaren lacht en elkaar mooie verhalen vertelt?

Ik zal je vragen stellen en goed luisteren naar wat je te vertellen hebt. Wat moet anders en wat kan beter? Ontdek, vraag door, luister, ervaar en lever een goed interieurontwerp. Dat zijn mijn krachten. Samen met jou wil ik dat avontuur aangaan, want een goed ontwerp begint immers met een goede vraag. Vind je niet?

Proces

1
Kennismaking op locatie en / of telefonisch

Verschillende mensen, verschillende wensen. Ieder ontwerp is maatwerk. Een fijne samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking. Tijdens een (online) gesprek bespreken we je woonwensen, de ruimte(s) en kijken we of het klikt. Dit wordt de basis en het uitgangspunt van een advies op maat. Na het gesprek ontvang je binnen drie werkdagen, via een e-mail, mijn offerte.

2
Concept interieuradvies / -ontwerp

Nadat je de offerte hebt goedgekeurd ga ik aan de slag. Informatie die ik tijdens ons kennismakingsgesprek heb ontvangen wordt uitgewerkt in een goed op maat gemaakte ontwerp. Wat is de beste indeling, welke mogelijkheden en welke sfeer willen wij creëren. Ik lever een aantal varianten.

3
Tussentijdse presentatie

We nemen het concept door. We bespreken een aantal plattegronden en het moodboard. Ik neem je mee in alle overwegingen en beslissingen zodat je goed doordacht een keuze kunt maken welke indeling, of combinatie van indelingen, het beste bij jou (jullie) past. In dit gesprek ga je een indeling kiezen. Je eventule opmerkingen neem ik mee en verwerk deze in een definitief ontwerp.

4
Definitief interieuradvies / - ontwerp

Je ontvangt je definitieve interieuradvies / -ontwerp. In deze presentatie zal alles duidelijk worden. Van het meubilair tot de kleur aan de wanden. Ik heb je wensen, ideeën, input in een maakbaar, haalbaar, en concreet interieurplan verwerkt. Hiermee kan je zelf verder aan de slag.

5
(Eventuele) Begeleiding en realisatie

Ik kan me voorstellen dat je, door de drukte van je werk, huishouding en andere zaken, soms geen tijd hebt het definitieve ontwerp ter uitvoering te brengen. Ik help je graag. Ik kan in overleg met jou dit uit handen nemen. Door mijn jarenlange ervaring in de bouwwereld weet ik hoe de zaken gedaan moeten worden. De bestellingen, leveringen, contact met leverancier, aannemer. You name it. Je kunt dus blijven focussen op de leuke dingen.